Main Page

From Android Wiki

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, searcha
Line 1: Line 1:
-
== Android Device or Rom Specific ==
+
Vrijwel elk bedrijf heeft in deze tijd een site. Dit is uiteraard van  groot belang om klanten aan te trekken. Als tegenwoordig een  company helemaal geen website heeft, zullen er klanten  misgelopen worden. Dat is natuurlijk zonde. Potentiële klanten kunnen op verschillende manieren op uw bedrijfssite terecht komen. Waarschijnlijk  heeft u kaartjes gegeven tijdens een koffie bijeenkomst. Of waarschijnlijk hebben  nieuwe klanten  uw webadres in de winkel of in een reclameboodschap gezien. Wat nog  meer dan aan de hand is, is dat een website te vinden is in Bing. Er zijn  tientallen mensen opzoek  naar diensten die u leveren kunt. Of het nu gaat om diensten of producten  zijn, dat maakt nu even niet uit.<br/><br/>Voor veel kleine bedrijven is een uitstekende plek in Yahoo ..grotendeels Google, dan ook van erg groot belang. Deze  uitstekende plek in de zoekmachine verkrijgt u niet zomaar.De zoekmachine is in uiteraard een algoritme dat bepaald op welke  goede positie uw pagina zal gaan staan. Een erg essentieel  onderdeel van deze berekening is de teksten op uw bedrijfssite. Wat  is deze content precies? Dat is nogal een erg breed begrip zoals je kunt begrijpen. Content is in essentie informatie. Dat kan bijvoorbeeld een  artikel op uw nieuwe site, een filmje of een audiobericht zijn. Zoekmachines zijn gek op content. Door de goede content op uw  bedrijfsblog te plaatsen geeft u de gebruiker van uw blog ..uw  laatste klant dus een goede ervaring op uw blog. Dit is wat de zoekmachine van  Google graag wil. Ze willen bezoekers sturen naar een  site waar de potentiële klant een super ervaring heeft.Meer weten over neem dan  eens een kijkje! [http://artikelen.foobie.nl/zakelijk/backlinks-kopen-een-goed-idee/ op deze blog]<br/><br/>Naast content is Google ook weg op sterke backlinks. Dat klinkt allicht als een heel moeilijk begrip, maar valt  best mee. Een backlink is een doorverwijzing vanaf een site naar uw  blog. Dit is voor een algoritme zoals Google een signaal dat uw blog populair is. En als een site veel gelinkt is, zal deze dus hoger in de zoekresultaten van Google komen te staan.  Is logisch toch?
-
==List of devices==
+
-
*[[Archos]] - French tablet manufacturer
+
-
*[[Dream]] - Also known as the G1 and the ADP1
+
-
*[[Magic]] - Also known as the Sapphire
+
-
*[[Hero]]
+
-
*[[Galaxy]]
+
-
*[[DSTL1]] - Also known as SciPhone N21
+
-
*[[Pulse]] - T-Mobile Pulse / Huawei U8220
+
-
*[[ViewSonic-G-Tablet]] - ViewSonic G-Tablet
+
-
 
+
-
===Archos===
+
-
*[[Arnova 10 G2]] - 10.1" Android 2.3.x tablet
+
-
 
+
-
===Dream/G1/ADP1===
+
-
 
+
-
*[[RC30 Root Attempts]] - What has been tried (and failed) to preserve root in [[OTA Updates|RC30]]
+
-
*[[G1 USB Host]] - Does the G1 really have USB host capability? '''Edit me!'''
+
-
*[[G1 Tethering]] - Tethering the G1 to your PC/laptop.
+
-
*[[Building the HTC Dream Platform]] - building the specific HTC dream open source tree
+
-
*[[Debian on G1]] - Debian can be built to run on the G1 (side by side with android, not replacing). '''Edit me!'''
+
-
*[[Latest version of busybox]] - Busybox 1.13.1 compiled for G1 / Android '''May need cleanup'''
+
-
*[[Rooting Android]] - How to get root on Android T-Mobile G1 (HTC Dream) up to [[OTA_Updates|RC29]] (see [[Root For RC30]] if you are already on RC30)
+
-
**[[Quick Root]] - Single page to go from RC30 down to RC29, obtain root and go to JF 1.4 (or newer)
+
-
**[[Why Root]] - For all of those wondering why they should have/might want root, here is a list.
+
-
**[[G1 Root Bug Explained]] - Why you are able to gain root on your [[OTA Updates|RC19-RC29]] G1
+
-
**[[Keeping Root]] - How to keep root and upgrade to RC30 (modified version) (see [[Root For RC30]] if you are already on RC30)
+
-
**[[Root For RC30]] - How to downgrade to RC29 (US version) so you can [[Rooting Android|get root]] and then [[Keeping Root|keep root]]
+
-
**[[Root for RC8]] - How to downgrade to RC7 (UK version) so you can [[Rooting Android|get root]] and then [[Keeping Root|keep root]]
+
-
*[[Engineering Bootloader]] - Link and instructions for flashing the engineering bootloader to your G1
+
-
**[[Fastboot]] - Fastboot is an [[Engineering Bootloader]] feature that gives you flash commands from your desktop
+
-
*[[G1 keyboard and button shortcuts]] - List of key and button shortcuts that do stuff beyond that primary use of that button or keyboard. Quicklaunch keyboard shortcuts included.
+
-
*[[Activating the G1]] - Activate your phone without the need for a data plan or SIM card (doesn't work for T-mobile G1's because the required phone menus are unreachable before activation.)
+
-
*[[Boot Modifiers]] - List of what keys affect the boot process and where they take you.
+
-
*[[G1 Changelog]] - List of changes in each [[OTA Updates|OTA update]]
+
-
*[[Dev Phone ROMs]] - Where to get ROMs for the ADP1
+
-
 
+
-
====[[Custom Android Roms|Custom G1/Dream Roms]]====
+
-
*[[Haykuro Cupcake]] - Information about Haykuro's cupcake roms.
+
-
**[[Haykuro Apps to SD]] - Information and instructions for setting up apps-to-sd on Haykuro's roms.
+
-
*[[JesusFreke ROMs]] - Information about JesusFreke's ROMs
+
-
 
+
-
===Magic/Sapphire===
+
-
*[[Magic Rooting]] - How to get root on the HTC Magic/Sapphire
+
-
*[[Magic Root Access]] - How to access a root shell from the HTC Magic/Sapphire Terminal Emulator
+
-
*Magic Recovery Tool and roms - How to install the Amon Ra recovery tool and install roms
+
-
**[[Amon Ra recovery tool]]
+
-
**[[HTC Sense UI on the HTC Magic (32A)]]
+
-
 
+
-
===Hero===
+
-
*[[Hero Rooting]] - How to get root on the HTC Hero.
+
-
 
+
-
===Samsung Galaxy i7500===
+
-
*[[Galaxy Rooting]] - Rooting the Samsung Galaxy i7500 (incomplete - tbd)
+
-
*[[Galaxy Essentials]] -  Codes, Specifications, etc. (incomplete)
+
-
 
+
-
===DSTL1===
+
-
*[[DSTL1 Rooting]] - Rooting the DSTL1
+
-
 
+
-
===Pulse===
+
-
*[[Pulse Rooting]]
+
-
 
+
-
== Needs cleanup ==
+
-
* [[Replace Recovery Partition]] - Replacing the recovery partition to prevent [[OTA Updates]] and allow [[Forcing OTA Updates|custom
+
-
updates.]]
+
-
[http://rootingandroid.com Rooting Android] with [http://www.oneclickroot.com One Click Root] software.
+

Revision as of 15:30, 20 March 2013

Vrijwel elk bedrijf heeft in deze tijd een site. Dit is uiteraard van groot belang om klanten aan te trekken. Als tegenwoordig een company helemaal geen website heeft, zullen er klanten misgelopen worden. Dat is natuurlijk zonde. Potentiële klanten kunnen op verschillende manieren op uw bedrijfssite terecht komen. Waarschijnlijk heeft u kaartjes gegeven tijdens een koffie bijeenkomst. Of waarschijnlijk hebben nieuwe klanten uw webadres in de winkel of in een reclameboodschap gezien. Wat nog meer dan aan de hand is, is dat een website te vinden is in Bing. Er zijn tientallen mensen opzoek naar diensten die u leveren kunt. Of het nu gaat om diensten of producten zijn, dat maakt nu even niet uit.

Voor veel kleine bedrijven is een uitstekende plek in Yahoo ..grotendeels Google, dan ook van erg groot belang. Deze uitstekende plek in de zoekmachine verkrijgt u niet zomaar.De zoekmachine is in uiteraard een algoritme dat bepaald op welke goede positie uw pagina zal gaan staan. Een erg essentieel onderdeel van deze berekening is de teksten op uw bedrijfssite. Wat is deze content precies? Dat is nogal een erg breed begrip zoals je kunt begrijpen. Content is in essentie informatie. Dat kan bijvoorbeeld een artikel op uw nieuwe site, een filmje of een audiobericht zijn. Zoekmachines zijn gek op content. Door de goede content op uw bedrijfsblog te plaatsen geeft u de gebruiker van uw blog ..uw laatste klant dus een goede ervaring op uw blog. Dit is wat de zoekmachine van Google graag wil. Ze willen bezoekers sturen naar een site waar de potentiële klant een super ervaring heeft.Meer weten over neem dan eens een kijkje! op deze blog

Naast content is Google ook weg op sterke backlinks. Dat klinkt allicht als een heel moeilijk begrip, maar valt best mee. Een backlink is een doorverwijzing vanaf een site naar uw blog. Dit is voor een algoritme zoals Google een signaal dat uw blog populair is. En als een site veel gelinkt is, zal deze dus hoger in de zoekresultaten van Google komen te staan. Is logisch toch?

Personal tools