Main Page

From Android Wiki

Revision as of 15:30, 20 March 2013 by Backlinksjumus (Talk | contribs)
Jump to: navigation, searcha

Vrijwel elk bedrijf heeft in deze tijd een site. Dit is uiteraard van groot belang om klanten aan te trekken. Als tegenwoordig een company helemaal geen website heeft, zullen er klanten misgelopen worden. Dat is natuurlijk zonde. Potentiële klanten kunnen op verschillende manieren op uw bedrijfssite terecht komen. Waarschijnlijk heeft u kaartjes gegeven tijdens een koffie bijeenkomst. Of waarschijnlijk hebben nieuwe klanten uw webadres in de winkel of in een reclameboodschap gezien. Wat nog meer dan aan de hand is, is dat een website te vinden is in Bing. Er zijn tientallen mensen opzoek naar diensten die u leveren kunt. Of het nu gaat om diensten of producten zijn, dat maakt nu even niet uit.

Voor veel kleine bedrijven is een uitstekende plek in Yahoo ..grotendeels Google, dan ook van erg groot belang. Deze uitstekende plek in de zoekmachine verkrijgt u niet zomaar.De zoekmachine is in uiteraard een algoritme dat bepaald op welke goede positie uw pagina zal gaan staan. Een erg essentieel onderdeel van deze berekening is de teksten op uw bedrijfssite. Wat is deze content precies? Dat is nogal een erg breed begrip zoals je kunt begrijpen. Content is in essentie informatie. Dat kan bijvoorbeeld een artikel op uw nieuwe site, een filmje of een audiobericht zijn. Zoekmachines zijn gek op content. Door de goede content op uw bedrijfsblog te plaatsen geeft u de gebruiker van uw blog ..uw laatste klant dus een goede ervaring op uw blog. Dit is wat de zoekmachine van Google graag wil. Ze willen bezoekers sturen naar een site waar de potentiële klant een super ervaring heeft.Meer weten over neem dan eens een kijkje! op deze blog

Naast content is Google ook weg op sterke backlinks. Dat klinkt allicht als een heel moeilijk begrip, maar valt best mee. Een backlink is een doorverwijzing vanaf een site naar uw blog. Dit is voor een algoritme zoals Google een signaal dat uw blog populair is. En als een site veel gelinkt is, zal deze dus hoger in de zoekresultaten van Google komen te staan. Is logisch toch?

Personal tools