Senseo

From Android Wiki

Revision as of 15:49, 20 March 2013 by Backlinksjumus (Talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, searcha

Bijna ieder bedrijf heeft tegenwoordig een website. Dit is van groot belang om potentiële klanten te krijgen. Als tegenwoordig een company geen website heeft, zullen er klanten kwijtgeraakt worden. Dat is uiteraard zonde. Nieuwe klanten kunnen op erg veel verschillende manieren op uw bedrijfswebsite terecht komen. Misschien heeft u visitekaartjes gegeven tijdens een vergader bijeenkomst. Of misschien hebben klanten uw site in uw kantoor of in een reclame bekeken. Wat nog veel belangrijker is, is dat een bedrijfswebsite te vinden is in de zoekmachine. Er zijn meer dan waarschijnlijk duizenden nieuwe klanten zoekend naar diensten die u kunt leveren. Of het om diensten of producten zijn, dat maakt nu even niet uit.

Voor veel bedrijven is een goede vindbaarheid in Google ..grotendeels Google, dan ook van groot belang. Deze uitstekende plek in de zoekmachine verkrijgt uw site niet vanzelf.De zoekmachine van Google is in feite een berekening dat berekent op welke plek uw bedrijfswebsite zal gaan staan. Een erg groot stuk van die berekening is de content op uw bedrijfssite. Wat is nu precies content? Dat is natuurlijk een erg breed begrip zoals je wellicht weet. Content is in essentie informatie. Dit kan als voorbeeld een stukje tekst op een site, een movie of een audio zijn. Zoekmachines zijn gek op nieuwe content. Door de goede content op uw bedrijfwebsite te publiceren geeft u de user van uw blog ..uw laatste klant dus een goede ervaring op uw bedrijfssite. Dit is wat de zoekmachine van Google graag wil zien. Ze zouden bezoekers sturen naar een website waar de potentiële klant een goede ervaring zal beleven.Meer weten over neem dan eens een kijkje! klik hier

Naast goede content is het algoritme van Google ook dol op zogenaamde backlinks. Dat klinkt misschien als een duur woord, maar valt enorm mee. Een back link is een verwijzing vanaf een website naar uw blog. Dit geeft voor het algoritme van die van Google een seintje dat uw nieuwe website enorm populair is. En als een site veel gelinkt wordt, zal deze dus waarschijnlijk een stuk hoger in de SERP van Google komen te staan. Heel logisch of niet soms?

Find out more on 1

Personal tools