Senseo latte select

From Android Wiki

Revision as of 12:38, 22 March 2013 by Backlinksjumus (Talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, searcha

Een senseo machine is bij veel verschillende mensen wel bekend. Een koffiepad is een voorwerp dat jemeer en meer hoort. Een heerlijke kop koffie zet je met het apparaat. Zonder dat het erg veel moeite kost. Stop lekker een koffiepad in het apparaat, en je koffie wordt gezet. De senseo gaat voor je aan het werk om een heerlijke kop lekkere koffie te produceren. Een heerlijk schuim laagje is uiteraard aanwezig op het kopje senseo. Er is voor iedereen wel een lekkere smaak te vinden die goed bij haar of hem past. Normale koffie, dark roast en het overheerlijke mokka zijn nog maar een kleine voorbeelden uit het enorme assortiment type smaken dat er verkrijgbaar is voor het senseo koffiezet apparaat. Met de laatste senseo modelletjes kun jij ook een geweldige koffie met schuim zetten. Net zoals in een restaurant. Bij nieuwere modellen is er een extra bak op de achterkant van de machine om de senseo van nieuwe melk te voorzien. Verse melk om natuurlijk. Met de senseo knop op het koffiezetapparaat ontwikkel je een overheerlijke cappuccino. Compleet thuis op elk moment dat jij het maar wilt.

Erg veel mensen gaan ergens hee om een cappuccino te maken. Het is namelijk veel geregel om vanuit je huis een schuimlaag te maken. Melk kloppen, koffie maken en dan alles bij elkaar doen om een lekkere schuim koffie te kunnen drinken. Met de pad machine van Philips maak je deze lekkere kopjes koffie natuurlijk in je eigen huis. Voor een fractie van het bedrag in een koffiebar, maar op zijn minst zo lekker! Nog minder dan 30 tellen is je bakje senseo cappuccino al klaar. In een koffiebar of restaurant duurt dat veel langer!

Dat een Senseo cappuccino een heerlijke koppie koffie is, heb je daar mogelijk niet altijd weer zin in. Jij kunt uiteraard ook kiezen om een “gewone” kop koffie te zetten. Met de nieuwe latte select is dat uiteraard ook geen een probleem. Er zijn uiteraard 2 standen op de senseo latte select. 1 knop is om die geweldige senseo cappuccino te maken. De andere is bedoeld om een gewone kop koffie te maken. Deze keus is volledig aan jou.

Find out more on lees meer

Personal tools